Dagens

Blev lite lätt ridning idag, både Ella och Bikke skulle ridas ut en vända. Jag red Ella först som började dumma sig när hon fick syn på ett rådjur inne i skogen... *suck* Efter att hon bland annat hade hoppat ner i ett dike bestämde jag mig för att vända så hon skulle få skritta en längre runda istället, en mycket spänd och pigg Ella fick skritta i ungefär 45 minuter och då började hon slappna av lite.
 
Bikke skulle gå samma runda som Ella skulle ha gått, men när jag kom in en bit i skogen så var stigen totalt översvämmad så då var det bara att vända ändå... Trååååkigt, men Bikke fick galoppera av sig på en grusväg som finns en bit bort så blev han också nöjd tillslut! :)
 
Har precis kvällsfodrat och satt mig ner i soffan för att äta lite middag själv... Bättre sent än aldrig!
 

Film på Bikke

Här kommer en liten film på Bikke från en tävling för 2 veckor sedan. Hans andra 120, som jag tycker att han gör riktigt bra trots att han var galet stark!
 
 

GHS 2013

Hade så gärna velat vara i Göteborg och sett värdscupfinalerna! Ångrar nu i efterhand att jag inte skaffade biljetter och åkte ner! :( Nästa år då jäklar ska jag dit och titta! :)
 
Visa fler inlägg