Gott Nytt År!

Idag är det som bekant nyårsafton och dagen började som vanligt i stallet, har skrittat lite på Wille, som skötte sig prima och trimmat Ella och Doris lite i ridhuset. Efter nästan 7 timmar i stallet var även hästarna inne och nu är jag på väg in till stan för att äta en härlig nyårsmiddag med några fina vänner och avsluta 2013 på bästa sätt! GOTT NYTT ÅR!

Mousserande och världscuphoppning

Det blev en ganska snabb eftermiddag i stallet då hästarna fick vila eftersom ridbanan hade fryst igen... Suck! Nu sitter jag framför datorn med ett glas mousserande och tittar på världscuptävlingarna från Mecheln och smygstartar nyår!

Vår i luften

Uppdateringen här har varit sämre än vanligt och det beror på att jag verkligen har tagit det lugnt och vilat upp mig under julen. Nu är jag däremot igång igen och hästarna rids för fullt, det har verkligen varit skönt att ha några dagar ledigt och bara slappa och rida när det är ljust ute för en gångs skull!
Idag passade jag på att ta en riktigt lång uteritt med mycket skritt på Doris och vi blev ute i nästan 2 timmar, riktigt mysigt och att det kändes som vår ute gjorde inte saken sämre! Ella fick också skritta ut en sväng, men den blev betydligt kortare och det var inte mycket som inte hotade att äta upp henne!
Visa fler inlägg