Grym helg!

 Haft en helt galen helg i Gagnef och är såååå jäkla nöjd med hästarna, de har skött sig helt fantastiskt!!
 
Kort sammanfattning av helgen
 
Bikke hade ett ner och stack förbi ett hinder i fredagens 110 och sedan ett larvigt pet i 120.
Ella var felfri 130 och slutade ett par utanför placering
 
På lördagen var Bikke felfri i 120 och är kvalad till 130!
Pricken över i på lördagen var ändå Ellas 3:e placering i 130 och 6:e plac i 140!! Tredje starten i 140 och vi var felfria, så jäkla grym häst!!
 
 
Filmerna kommer upp idag eller imorgon!
 
 

Ny vecka!

Har en riktigt skön vecka framför mig på jobbet, jobbar bara idag och imorgon sedan är jag ledig torsdag-söndag. Ska bli såååå skönt!
 
Var iväg på hoppträning igår med Ella och Bikke för Lotta Björe. Båda hästarna skötte sig väldigt bra, men jag har gaaalen träningsvärk idag! Känner mig som en gammal tant, hahah! Skriver mer om träningen ikväll!
 
 

På jobbet...

Det blev jobb idag fast jag egentligen skulle varit ledig. Fick plats med båda hästarna på Lotte Björe träningen på måndag så jag valde att åka in och jobba idag istället och vara ledig på måndag. Ska bli riktigt kul att träna för Lotta då jag aldrig gjort det förut. Spännande! :)
 
Just nu flyter dagarna på som vanligt, jobb, jobb, jobb, hästar, hästar, hästar... Det underlättar ju en hel del att det är så fint väder nu också! Älskar sommaren!! Lördag-måndag är fullspäckat med hästgrejer, just the way I like it och på torsdag åker vi upp till Gagnef på meeting! :D
 
 
Visa fler inlägg