Vaken...

Har vaknat runt 5 varje dag den senaste månaden och även de dagar jag är ledig... Det är skitjobbigt vad kroppen blir van vid att gå upp halv 5, men det bästa är att man i alla fall får somna om de dagarna! Har just nu mysstund i soffan med en av katterna :)

Startlistor för helgen

Nu har startlistorna för helgen kommit ut, har nummer 11 i första klassen som är 1 meter och i 1.10 har jag nummer 25. Blir en tidig morgon på lördag!

 

 

Spänd häst

Har precis fått i mig lite middag efter en ganska sen kväll i stallet. Var nere i ridhuset för att trimma Ella lite inför morgondagens träning och på slutet släppte hon ganska bra så jag kunde få ut någonting av ridningen överhuvudtaget. Hon var superduktig när jag skrittade dit i mörkret och vände inte en enda gång, dock var hon spänd som en fiolsträng när jag väl kom in i ridhuset och varenda litet hörn och hinderstöd var döläskiga grejer! Efter ungefär 30 minuter när hon började koppla bort allt läskigt och det nästan gick att trava avspänt runt hela spåret hoppade en katt upp på sargen och så var vi tillbaka där vi började... Det blev dock mycket bättre mot slutet och hon kändes bra inför träningen imorgon!
 
Visa fler inlägg