Tävling Rådmansö

Idag var det tävling i Rådmansö som gällde och Ella kändes verkligen superbra! Vi har gått ner ett par klasser för att få tillbaka lite självförtoende och för att hon ska få känna att det är lite enkelt igen. Hon levererade och var 6:e placerad i 120 och 4:a i 130! :D
En längre utvärdering kommer tillsammans med filmerna.

Krafft Mash Sensitive

Jag har börjat ge Krafft Mash Sensitive till mina hästar efter ridning. Ella kan vara lite orolig i magen ibland och då tänkte jag att det kan vara värt att testa om det här kan hjälpa lite. Jag brukar sätta det i varmvatten direkt efter jag har ridit så att det är klart ungefär när jag är klar med den hästen. De har bara fått det i några dagar, men fullkomligt älskar det och så tycker jag även att det blir en bra belöning efter deras jobb.
Så här står det om mashen
Snbb och smaklig återhämtare

Nu är den här, vår nya MASH Sensitive med smakrika och hälsosamma råvaror som till exempel äpple, morot och linfrö. Dessutom är den helt havrefri! MASH Sensitive är perfekt för snabbare återhämtning efter prestation eller för att få en känslig hästmage i form. Den är också lämplig att ge äldre hästar som kan ha tandproblem eller för kolikkänsliga hästar, och kan även få igång aptiten hos en häst som äter dåligt eller en som har svårt att hålla hull. Ge gärna MASH Sensitive som ett varmt mål för att de hälsosamma råvarorna lättare ska tas upp.

  • Passar alla hästar
  • Snabb återhämtare
  • Smaklig och får igång aptiten
  • För en balanserad matsmältning
  • För kolikkänsliga hästar
Mash Sensitive
Blandas med vatten

Gör så här

1. Blanda med vatten
Blanda MASH Sensitive med varmt eller kallt vatten. Tillsätt minst dubbla mängden vatten till mängden foder, till exempel 1 kg MASH Sensitive med 2 liter vatten eller 0,25 kg MASH Sensitive med 0,5 liter vatten.

2. Låt stå
Låt stå i ca 10–15 minuter,
innan du ger din häst ett
gott och omtyckt mål.

Visa fler inlägg