Även kallad röjarn!

Igår reds alla tre hästarna! Jag började med Doris och red upp till ridhuset med henne, hon kändes fin, var väldigt pigg & glad och sprang och ruskade på huvudet som en liten ponny i galoppen! Ella skrittades ut en runda då hon trimmades i ridhuset i söndags och ska dit idag också och Wille reds till ridhuset. Wille skötte sig faktiskt väldigt bra igår när jag red även om han blev väldigt busig ett litet tag och körde sin dagliga rodeo, man får ju testa balansen i alla fall, men igår var det ganska nära att jag fick tugga grus... Jag sa i stallet igår att om jag sitter kvar på helgkursen i helgen så har jag lovat att bjuda på tårta!
Wille röjde lite när vi kom tillbaka till stallet och hade ridit...

Nya mål 2015!

Nu är snart 2014 slut och istället är det dags att blicka framåt mot ett ännu bättre 2015!
Året 2014 har på många sätt varit fantastiskt med Ella & Doris. Ella har debuterat både 145 cm & 150 cm med bravur och jag har även blivit uppringd och fått frågan om jag vill sälja henne. Doris har gått från klarhet till klarhet och har utvecklats från ingenting till en riktig liten speedhäst med placeringar på varje tävling.
Nu ska dock ribban höjas ett snäpp till och detta är mina mål för 2015! (Detta är endast resultatbaserade mål, de ridmässiga målen kommer upp i ett eget inlägg!)
ELLA
  • Kortsiktigt mål: Placering i 1.45 och starta ett par 1.50 till innan hösten
  • Långsiktigt mål: Kvala till SM 
 
DORIS
  • Kortsiktigt mål: Placering i 1.30 under våren
  • Långsiktigt mål: Ev. debutera 1.35 under hösten
 
WILLE
  • Kortsiktigt mål: Tävlingsdebutera i februari
  • Långsiktig mål: Bli stadig på 1.10 under året
 
Visa fler inlägg