För trött...

Kom upp från stallet för bara några minuter sedan och ska få i mig lite middag, det blir ingen film från träningen idag, den kommer upp under helgen istället.

Träning

Igår var det dags för hoppträning igen och det var Doris jag tog med mig. När höstens träningar tog slut fick hon en lugnare period och hoppvila under december och sedan har hon bara hoppats hemma. Det var så himla roligt att jag verkligen kände vilken skillnad det har blivit på henne och hur mycket hon har stärkt sig under de sista månaderna! På träningarna förut har hon inte riktigt orkat galoppera genom svängarna utan det har blivit lite fyrtaktsgalopp istället, men igår orkade hon med att hålla galoppen hela tiden och gjorde alla övningar väldigt bra. Det kändes som ett bra genrep inför helgens tävling!
Både filmen från träningen förra veckan och från igår kommer upp ikväll!

Snart hemma...

Nu börjar vi närma oss Stockholm efter tre dagar i Sälen. I söndags prövade jag mig på snowboard, men efter ett tag med väldigt ömma och svullna handleder bestämde jag mig för att byta till skidor igår, ett mycket bättre val! 
Visst har det varit skönt att ha varit borta, men minst lika skönt ska det bli att komma hem och idag ska dessutom både Ella och Doris ridas innan jag är klar för dagen.

Jag är glad att vi inte har så här mycket snö!

 Glömde lägga över filmen från träningen förra onsdagen så ni får den imorgon istället.
Visa fler inlägg