Lite vila gjorde gott

Ella har känts riktigt, riktigt fin de senaste dagarna! I lördags hoppade jag några språng lite högre och det kändes väldigt lätt, gjorde det även igår för att känna på henne en sista gång innan tävlingen på lördag och hon kändes super! Hon har även varit väldigt fin när jag har trimmat henne på marken den senaste tiden, så kiropraktorn och en minikort hoppvila gjorde nog henne gott.
Även Doris har känts väldigt bra de två senaste dagarna när jag har ridit på banan, det känns som att hon verkligen har lossnat i kroppen och är väldigt arbetsvillig. Hon är fortfarande lite svår i högervarv, men jag tycker att det är stor skillnad efter hennes vila, det känns som att hon har landat både fysiskt och mentalt!

New in

För ett par veckor sedan beställde jag det här snygga pannbandet till Ella som jag hämtade tidigare i veckan och jag älskar det!

Sjuk...

Vaknade upp igår och var genom förkyld... Detta kommer inte helt lägligt då det är min sista jobbvecka innan jag går på semester och jag kan absolut inte vara borta nu... SUCK! Fyller på tekoppen konstant, proppar i mig halstabletter och tänker att det bara är några dagar kvar i alla fall!
Att en av våra underbara inhyrningar hade mockat till mig igår och att det var Ellas planerade vilodag kunde inte kommit mer lägligt! Tog bara in Ella och Doris, fixade deras mat och borstade en stund på dom innan jag kraschade i soffan vid 6 tiden...
Lilla Pollux var också lite trött igår
Visa fler inlägg