Lång dag...

Det blev en lång dag och jag ska precis gå lägga mig. Dagen har varit bra, Doris var lite trött i dagens 120 men kämpade på bra och hade ett nerslag! Ella kändes super och var felfri och 4:e placerad i 130! :D I 140 kändes hon super tills jag hoppade fel hinder... Blir så trött! Hinder nummer 5 som jag skulle hoppat och det sista hindret stod bredvid varandra och jag insåg när jag hade ett par galoppsprång kvar att det var fel hinder.... Filmerna kommer upp imorgon!

Gårdagens resultat

Doris inledde dagen med en dubbelnolla och en 3:e placering i 110 cm! :) I 120 kändes hon grymt bra och fick ett nerslag. Ella kändes väldigt spänd och hoppade inte alls lika bra inne på banan som på framhoppninen och hade 2 ner i 130. Är rätt så nöjd med resultaten och idag laddar vi om och Doris går 120 och Ella 130+140.

God morgon!

Hästarna var mer än nöjda när jag kom för att fodra imorse och verkade ha sovit bra trots ett par minusgrader ute. Ska gå ut och gå en sväng med båda och sedan titta lite på tävlingarna, jag startar nog inte förens runt klockan 12 idag.
Visa fler inlägg