Tuff vecka!

Är helt slut trots att jag bara har jobbat tre dagar den här veckan! Ella fick på sig sin sko i torsdags och har känts superfin sedan dess. Doris fick ta det hyfsat lugnt i ett par dagar efter Östersund och har också känts jättefin de senaste dagarna. Wille sköter sig super vid ridningen och utvecklas hela tiden!
Idag fick jag även hjälp av min söta systerson med höpackningen!


Filmerna från tävlingen i Östersund kommer upp under morgondagen!

Wille vill in! (eller??)

 Wille måste nog vara den lugnaste 4-åringen som jag har varit med om! När jag tog in hästarna idag fick han gå in sist och blev då kvar själv ute, när jag har ställt in Doris i boxen och går ner mot Wille hage var han borta!? Ropade på honom och då kom han i full fart, så söt och självsäker att han gick ner för att beta längre ner i hagen i väntan på att bli hämtad.

Snabb summering av helgen

För mig och Doris har det verkligen varit en grym helg! Min ridning har varit riktigt bra och hon har kännts fräschare än någonsin och varit placerad i alla sina starter. Idag valde jag att rida en lite lugnare runda då det vräkte ner när jag red och sedan ville jag avsluta bra då det bara är tredje gången hon är på meeting och det räckte ändå till en 6:e placering i 120 cm! :)
Visa fler inlägg