Veckoplanering 29/9-5/10

Veckans planering har ändrats lite grann. Egentligen var planen att jag skulle ha hoppat Ella igår, men fick istället åka in igår kväll till Lättakuten med urinvägsinfektion... Suck!
I stora drag ser veckan ut som så att Ella istället får hoppa några språng idag, mest för att få in höjden i kroppen och sedan blanda uteritter med trimning på banan innan vi åker till Gävle och tävlar fredag-söndag.
Doris går ju inte att rida ut själv på så hon får gå ett par dagar på banan och sedan hoppas jag hinna rida henne på torsdag innan vi åker till Gävle, sedan blir det vila för henne fredag-söndag. Lite beroende på när vi kommer hem söndag, kanske jag hinner ut en sväng då! Wille går ungefär som Doris och det bli han som får åka på veckans hoppträning och sedan vila fredag-söndag, hoppas även hinna rida honom på torsdag innan vi åker!

Vilken helg!

Herregud vilken helg det har varit... Inte mycket som har gått vår väg dessa dagar! I lördags förmiddag gick vattenpumpen sönder hemma så vi har hämtat dunkar med vatten till oss och hästarna... Det är ju inte så lite vatten som hästarna ska ha heller, men som tur är har vi världens snällaste grannar så vi har kunnat hämta vatten där! Lördagen fortsatte lite halvkaos med att transportören ringer klockan 6 på kvällen och säger att han kommer med ponnyerna runt 12 på natten! Paaaanik! Bara att börja fixa boxarna som de skulle stå i lite snabbt och efter någon timme hann jag även åka in till stan en snabbis för mys med några fina vänner!
00.50 rullade lastbilen ner på stallplanen och ut kom 6 stycken fantastiskt söta små ponnyer som har rest hela vägen från Irland. Lite trötta och hungriga, men i övrigt positiva och snälla små hästar. Nu ska de få en vecka på sig att landa och bortsas på och pysslas om innan jag tänkte börja rida lite på dom! 

Tur

"Jag vet ingenting om tur, bara att ju mer jag tränar desto mer tur har jag"
Ingemar Stenmark
Visa fler inlägg