En helt vanlig tisdag med champagne och tårta

Igår skippade jag lunchen på jobbet och burnade hem lite tidigare istället. Skulle rida alla 3 och sedan fira mamma som fyllde 60 igår!
Wille blev först ut och reds en stund på banan där han skötte sig riktigt bra. Han kändes lite trött, skulle tro att det är lite växtvärk som påverkar nu... Ella skrittades ut en sväng innan jag trimmade henne ca 25 min på banan för att checka av lite inför kvällens träning. Hon var lite spänd, men kunde ändå fokusera och jobba på rätt bra! Doris fick skritta ut en sväng i skogen för att mjuka upp kroppen efter hoppningen i måndags.
När alla hästarna var klara var det dags för lite champagne och tårta för att fira mamma!

Lite hoppning en måndagskväll

När jag kom hem efter jobbet började jag med att tömköra Ella en stund och hon var duktig, det var ett bra tag sedan vi gjorde det så hon skötte sig över förväntan! Planen var egentligen att rida Wille en stund på banan men fick världens huvudvärk och kände att jag behövde prioritera Doris... Efter en huvudvärkstablett och lite mellanmål i stallet så var det Doris tur att få hoppa en gång innan helgens tävling och hon kändes kanonfin! Kanske lite väl pigg och glad då det kom en del bockar ibland, men hellre det än en sur häst i alla fall :D 
Visa fler inlägg