Så trött, så trött!

Idag är jag så galet trött! Styrelsemötet drog ut på tiden igår och jag var inte hemma förens halv 11 så kom inte i säng förens halv 12 och klockan ringde 04.20 imorse... Det känns lite tungt, men jag slutar i alla fall om 3 timmar! Idag ska både Ella och Doris vila så det blir en tidig kväll i stallet som avrundas med middag och Walking Dead hos en vän!

Extra jobb

Jobbar över en timme idag för att jobba igen lite av det jag var ledig förra veckan, så idag slutar jag inte förens halv 4. Det blir i alla fall raka vägen hem efter jobbet, Doris ska få gå en promenad och Ella ska ridas ut en sväng innan jag ska styra tillbaka mot Berga för styrelsemöte kl. 20. Kan inte förklara med ord hur lite lust jag har att åka på mötet ikväll efter 4 timmars sömn inatt...

Lycklig häst

Ella var väldigt lycklig över att komma hem igår och det verkade som att hon hade saknat sin box! Jag han inte ens av med grimman innan hon slängde sig ner och rullade sig ordentligt.
Hennes sista klass för helgen var som sagt en 140 cm. När jag började rida fram kändes det väldigt bra och hon var avspänd och lugn. När jag sedan var inne och gick banan och hon fick syn på ett helt tåg med ponnyer och små ryttare med reflexvästar på sig när pappa gick med henne blev hon livrädd... När jag väl skulle upp igen kom jag knappt upp för hon hade eldat upp sig så mycket och inne på framhoppningen var hon spänd som en fiolsträng! Väl inne på banan var hon fortfarande väldigt spänd och ofokuserad vilket ledde till 2 nerslag... Resten av rundan var helt okej med tanke på Ellas status, jag kom inte ens ut till väggen på kortsidorna för hon tittade på precis allt runtomkring! Det är tur att hon är spänstig annars hade det nog varit betydligt fler nerslag!
Visa fler inlägg