Helgens resultat!

Helgen i Eksjö har inneburit lååånga dagar och vi har inte varit i säng innan klockan 12 en enda dag och upp senast 06.00 för att morgonfodra... Igår blev det grymt sent och vi var inte hemma och klara med hästarna förens 01.30, sen kunde jag inte somna och klockan skulle ringa 04.20.. Det går bra nu! Tror jag har sovit ungefär 2 timmar inatt, men ikväll blir det tidigt i säng!
Drar resultaten lite snabbt så kommer filmerna upp ikväll och imorgon.
I fredags gick Wille 100 cm och var felfri, kändes riktigt fin! Doris var superfin och vann 120 cm! :D Ella var lite stark och springig och vi fick med oss en bom i 130 cm, men i övrigt en bra runda!
Lördagen inleddes med Doris som hoppade rätt bra men fick med sig de två sista bommarna i 120 cm. Ella var superfin, dubbelnolla och 4:e placerad i 130 cm! :D Wille gick bananas på framhoppningen men skötte sig på banan och hoppade runt sin 100 cm felfritt!
Igår var det bara Ella och Doris som gick. Doris hoppade väldigt bra inne på framhoppningen, men kändes lite matt i kroppen inne på banan och vi fick med oss tre bommar... Ella gjorde allt och lite till och var felfri och 3:e placerad i 140 cm! :D
Summan av helgen är att alla hästarna har skött sig så himla bra, med tanke på att det är första meetinget och allt :)