Omväxlande väder och en Wille som inte vill slå sig!

Vädret ute är väldigt konstigt idag... Imorse var det så sjukt varmt och kvavt och kolsvarta moln runt om när vi släppte ut hästarna och lagom till jag satte mig i bilen och åkte till jobbet började det spöregna. Nu är det strålande sol och ganska skön värme här på jobbet, så man kan minst sagt säga att vädret är omväxlande...
Idag ska Doris longeras en stund. Jag funderar lite på om hennes sadel trycker lite över manken när jag har den tjocka fluffpadden under... Sadeln ligger bra utan padd men känns lite hård att ha utan någon padd alls så jag ska testa Ellas gelepadd istället imorgon när jag ska rida Doris! 
Ella ska joggas en stund med fokus på att hon ska vara avslappnad och mjuk. Tänker att hon kan vara lite mör i kroppen även idag så att jogga en stund gör nog susen :)
Wille ska trimmas på banan och med honom är fokus fortsättningsvis mjuka & kvicka övergångar och att kunna reglera steglängden med bibehållen aktion.
Köpte en bild från 110 med Wille i söndags... (tyvärr blir bilden lite grynig här på bloggen då den egentligen är anpassad för mobila enheter)... Jaa att kapaciteten finns där är det i alla fall inge tvivel om <3