Fina hästar och långhelg på gång

Idag blev det tidig morgon på jobbet, sista jobbdagen den här veckan och sedan 4 dagars ledighet! :D Var på jobbet redan 05.30 så jag kan gå hem 13.30 idag, känns så skönt!
Igår var det träning och det var Doris som fick gå på den och hon var så fin! Det kändes riktigt bra inför helgens tävling. Innan träningen fick Ella hoppa lite hemma och hon känns också oförskämt fräsch inför tävlingen! 
 
Idag är planen att Ella ska ridas ut en längre sväng, Doris ska promeneras och Wille ska få jobba en liten stund med bommar på banan. Tror det blir bra för Wille att jobba med lite småhinder inför lördag så han inte laddar så mycket då...
 

Helgen som gått

Den här helgen har rullat på i en rasande fart och jag fattar knappt att det redan är måndag igen?!
I lördags joggade jag Ella och Wille en stund på banan och longerade Doris, det är så guld när banan är ridbar! :D Igår var det dags för lite hoppning på Ella och Doris... På Ella fick jag lägga hopplanerna på hyllan ganska omgående då jag insåg att det bara skulle bli pannkaka... Hon var väldigt spänd och vi matchade inte alls igår, en sån där dag där det känns som man knappt kan rida sin egen häst... Istället la jag ner alla hinder till travbommar och en galoppbom så jobbade jag en ganska lång stund med det istället och så är planen att hon ska hoppa idag istället!
Doris skötte sig riktigt bra igår och fick hoppa några språng, hon ska träna på onsdag så det blev inte så mycket utan mest att hon skulle få några språng i kroppen till onsdag. Det börjar däremot alltid så bra när Doris ska hoppa och blir lite överladdad... men hon laddade bara ur två gånger under gårdagen så det går helt klart åt rätt håll!
Wille fick, precis som Ella, jobba med travbommar och ska få hoppa lite ikväll!
Visa fler inlägg