Måndag morgon

Idag var jag på jobbet redan vid 7 då jag ska gå hem lite tidigare för att hinna hem och fixa klart stallet och rida innan jag har styrelsemöte ikväll.
 
I helgen har jag varit på kurs för Henrik Ancarcrona, var väldigt nöjd efter första dagen, gillade hans tänk under framridningen, att hästen ska skritta på fram till bettet innan vi kortar upp den så att den först tar ett eget stöd och då möter vi upp med hand och skänkel. Första dagen jobbade vi mycket med att hästarna skulle gå fram till handen och undan för skänkeln och Wille skötte sig verkligen exemplariskt! Han kändes så himla mjuk och följsam och var framförallt väldigt uppmärksam på mig!
Efter igår när det var mestadels hoppning kände jag dock tyvärr att jag inte fick så mycket feedback eller konstruktiv kritik som jag kan jobba vidare med... Wille kändes inte heller riktigt på topp även om han fick till en hel del riktigt bra språng.
 
Eftersom han har känts lite matt och framförallt väldigt omotiverad till arbete på banan sedan förra kursen och gått ganska hårt nu under första delen av året så är planen för honom att han ska få skritta ut i skogen idag och imorgon, sedan ska han få vila helt fram till söndag.