Morgonpromenad och återbesök

Min klocka ringde 05.30 imorse och först på schemat stod en promenad med Wille, vädret var lite halvpissigt med +2 grader och duggregn men vi höll humöret uppe och tog en promenad på 2 km :)
 
 
 
Nu sitter jag och lyxar med en riktigt god frukost med 2 st ägg, 2 knäckemackor och en suuuupergod smoothie gjord på hallon, turkisk yoghurt och honung, mums :D
 
 
Idag är det återbesök på Mälarkliniken som gäller för Ella så vi håller tummarna för att behandlingen tog förra gången! Men först ska jag iväg och jobba några timmar då vi inte ska vara där förens vid kl. 14...

Filmer Södertörn 18/3-2017

Här är båda filmerna på Willes rundor från i lördags! I 1 meter tycker jag att det var en riktigt bra runda! Grundomgången kändes bra avvägd och väldigt okomplicerad, i omhoppningen valde jag att ta det lugnt och korta ner vägarna och lägga upp tempot lite grann och det gjorde han riktigt bra!
 
 
På framhoppningen till den här klassen blev han lite stressad och ganska stökig både i munnen och så fort jag la på benen. Det blev aningen bättre inne på banan, men det blev tyvärr en hel del av och på inne på banan vilket i sin tur leder till att han blir mer koncentrerad på vad jag gör än på hinderna som ska hoppas.. Redan när jag vänder upp mot hinder nummer 4 känner jag att han förmodligen kommer riva den, han blev alldeles för laddad i svängen, bogar ut till vänster och tar varken hjälpen framåt eller tillbaka... Bara hem och trimma ännu mer inför nästa tävling!
 

God morgon måndag!

Har inte sovit så många timmar inatt då jag inte somnade förens runt klockan 1... Trots detta var jag inte alltför trött när klockan ringde för att släppa ut hästarna, men burr vad kallt det var ute! Termometern stod på -7 och jag som trodde våren var på väg... När hästarna väl var ute var jag ganska pigg och passade på att mocka till alla så det är klart när jag kommer hem från jobbet ikväll, då kan jag fokusera helt på ridningen istället :D Wille ska jogga på banan, Ella ska ridas ut och Doris ska promeneras med :)
 
Visa fler inlägg