Olyckor händer så lätt...

Precis som överskriften säger händer olyckor så otroligt lätt... framförallt när man har med hästar att göra.
 
Idag är jag hemma från jobbet på grund av en spark som träffade olyckligt när jag skulle fylla vatten till Zelda och Minka som går ute. Minka är lite sprättig och ganska lätt i bak, men aldrig dum på något sätt! Precis när jag hade tagit bort all is från vattnet och skulle gå ut ur hagen smällde det till i ryggen. De var lite ystra och Minka måste ha brallat till precis vi mig och träffade mig i svanken mitt på ryggraden... En aning chockad och ganska påverkad av smärtan bestämde vi oss för att åka till akuten dubbelchecka så det inte fanns några skador på skelettet. Världens bästa Emma körde in mig och satt med mig på akuten från 22 till 04.30 imorse... Mamma & pappa insisterade också på att följa med men det kändes onödigt när de skulle upp tidigt och jobba idag, så de stannade hemma och blev uppdaterade per telefon istället.
Röntgen visade inga skador på skelettet så det kändes superskönt men ska äta smärtstillande i 2 veckor för att ryggen inte ska stelna till för mycket.
 
Mamma skulle hämta ut det smärtstillande på vägen hem så idag har jag varit hemma från jobbet och mest legat på soffan och försökt vara uppe och röra lite på mig emellanåt, men det gör ganska så ont, är väldigt svullen och lite blå... Det som känns tråkigast är att jag skulle ridit kurs för Ann-Sofie Oscarsson på fredag och lördag som jag inte kommer kunna göra nu... Idag får ju självklart hästarna vila, ganska självklart... hoppas kunna skritta ut Ella en sväng imorgon och eventuellt gå en promenad med Wille, håller tummarna för det i alla fall!